Niels Bunschoten

Headhunter BI

Bel mij op 020 226 1999
Bekijk mijn LinkedIn profiel
Mijn verhaal
"Elke dag heb je een missie en moet je er helemaal voor gaan"

"Mijn naam is Niels Bunschoten, 25 jaar en woon in Bussum. Ik ben in Almere geboren en ben op jonge leeftijd snel verhuisd. Het verhuizen bleek een herhalend iets te zijn. Toch ben ik dankbaar voor deze ervaring aangezien mijn familie mij heeft gepusht om socialer te zijn en om mij snel aan te passen aan een nieuwe omgeving.

Waar ik altijd op kon rekenen was mijn passie voor sport. Op 17-jarige leeftijd kwam ik uit voor het jeugd Nederlands team in basketbal en creëerde daarmee een kans om in Amerika verder te sporten en gelijktijdig te studeren. Hieruit kwam een professionele basketbal carrière die later tot een einde kwam door een blessure.

Nu maak ik deel uit van het JOIN-team. Dit is niet alleen een geweldige kans om door te groeien in een carrière, maar ook om mijn passie voor sport vast te kunnen houden met een werkomgeving waar je een sportieve mindset goed kan gebruiken. Ook geeft JOIN werknemers de optie te sporten tijdens de pauze. Daarbij geven ze ook nog goede trainingsprogramma's om er voor te zorgen dat ik slaag in mijn taak.

Werken bij JOIN is precies wat ik nodig had om alles uit mijn dag te halen. Elke dag heb je een missie en moet je er helemaal voor gaan. Keer op keer heb je een kans om jezelf te verbeteren."