JOIN ons team!
En maak het verschil

Wil jij jezelf razendsnel ontwikkelen en tegelijkertijd goed geld verdienen? Wil jij het verschil maken in een snel groeiende organisatie? JOIN is een organisatie waar ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en klantgerichtheid centraal staan. Is dit voor jou ook belangrijk? Dan hebben wij jou nodig om de meest gewaardeerde IT recruitment partner te worden!

Wat bieden wij?
Samen kijken wij hoe jij het beste uit jezelf kan halen!

JOIN is een jonge en dynamische organisatie met de ambitie om te groeien. Dit zorgt voor mooie doorgroeimogelijkheden voor medewerkers. Om deze mogelijkheden voor medewerkers te realiseren focust JOIN zich op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Binnen JOIN krijg je veel eigen verantwoordelijkheid om zo het maximale uit jezelf te halen. Jij bepaalt hoe snel je groeit en samen kijken wij welk groeipad het beste bij jou past! Momenteel heerst binnen JOIN een start-up cultuur met jonge professionals. Wij hechten veel waarde aan onze collega’s. Succes vieren we samen en we sluiten elke week af met een borrel!

Onze werkgeversbeloften
Vormen de basis van wie wij zijn

De meest gewaardeerde IT recruitment partner kunnen wij alleen zijn met een gemotiveerd team professionals waarin een hoge mate van werknemerstevredenheid heerst. Dit waarborgen wij onder andere door middel van de vier kernwaarden die binnen JOIN centraal staan.

 

 

Groei

Wij willen groeien!

We willen als organisatie groeien maar ook als individuen.
Als organisatie betekent het dat we een lerend bedrijf zijn. We vragen feedback aan onze klanten, kandidaten en medewerkers zodat we kunnen blijven evalueren en ons continu blijven verbeteren. Als individu betekent het dat we leergierig zijn en fouten durven te maken. Bij ons zijn fouten leermiddelen dus durf fouten te maken en risico’s te nemen maar probeer er wel altijd van te leren!

 

 

Vertrouwen

Eerlijkheid en transparantie staan voorop.

JOIN is een eerlijke en transparante organisatie waarin iedereen - intern en extern - zich vertrouwd voelt. JOIN werkt volgens de recruiter code http://recruitercode.nl/onze-code/.Het is voor ons belangrijk dat al onze stakeholders ons volledig vertrouwen en dat er binnen JOIN een veilige cultuur heerst.

 

 

Resultaat

We werken hard en willen daarom resultaat.

We werken hard en willen daarom resultaat. Het kersje op de JOIN taart. Bij JOIN kunnen we onze ego opzij zetten om onze doelen te halen. Daarvoor stellen we ons kwetsbaar op, werken we met toewijding, leggen de lat hoog en rekenen onszelf af op kwalitatief werk. Resultaten zijn bij JOIN belangrijk en des te meer de beloningen.

 

 

Plezier

Hard werken kan hand in hand met plezier!

Dat brengt ons bij de laatste maar zeker niet minst belangrijke waarde: Plezier! JOIN bewijst dat hard werken heel goed hand in hand kan met plezier. Want onze resultaten vieren we graag op zoveel mogelijk manier en zoveel mogelijk met elkaar. Het kan financieel, met schouderklopjes, high fives, drankjes, dansjes, reizen, we doen het allemaal want nog mooier dan het resultaat is er uiting aan geven.

Enthousiast?
JOIN ons!

Word jij enthousiast van wat wij jou kunnen bieden? Herken jij jezelf in de waarden die wij binnen JOIN hanteren? Kijk dan bij onze vacatures!

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je er van overtuigd dat wij een match zijn? Of ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Egbert via werken@joinrecruitment.nl of 020 226 1999!

Reviews
Dit vinden onze collega's

In een organisatie ben ik op zoek naar een plek waar ik me kan ontwikkelen, mijn ambities waar kan maken en bovenal plezier kan hebben. Het is dan ook niet gek dat de values van JOIN goed aansluiten op mij als persoon.Er wordt ook echt vanuit deze values gewerkt naar resultaat en niet andersom. Oftewel; Het wordt niet alleen gezegd, het wordt ook nageleefd!

Eddy ValenbrederSenior Headhunter

Binnen JOIN zijn wij echt een familie en wat ik vooral mooi vind is dat wij fair zaken doen zeer hoog in het vaandel hebben staan, dit sluit aan op mijn persoonlijke waarden. Ik vind het fijn dat we als team fungeren en gezamenlijk onze doelen halen. Waar ik vooral blij van word is dat wij ten alle tijden een prettige omgang willen met elkaar, klanten en kandidaat. Dat maakt mijn werk ook een stuk leuker!

Nicole JansenSenior Headhunter Freelance BI

Het leuke team, de gezelligheid onderling en de intrinsieke motivatie om samen van iedere dag de beste dag te maken, zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar kantoor ga. Daarnaast ontwikkel ik me dagelijks weer en krijg ik de kansen en de ruimte om mijn eigen ambities waar te maken.

Koen MullerHeadhunter

Voor de start van mijn JOIN-carrière heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan in sales en management rollen. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan een werkomgeving waarin ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Toen ik besloot een nieuwe werkgever te gaan zoeken, heb ik de tijd genomen om een goede match te vinden. Met JOIN heb ik vooral gesproken over de cultuur en mijn groeimogelijkheden. De ruimte die geboden wordt om je te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Managing Headhunter in combinatie met de sfeer op de vloer hebben mij doen besluiten in te stappen. Nu - zes maanden later - ben ik erg gelukkig met de stap die ik heb gemaakt. De lijn om mijn eigen ambities waar te maken is ingezet en ik kijk vol energie uit naar de komende jaren.

Tom KieftHeadhunter
JOIN de cijfers
En volg onze groei
0

Medewerkers

0

Verhuizingen

0

Borrels

0

Teamuitjes

0

Tripjes buitenland